Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Σάτυα Σάι Ελληνικές Εκδόσεις

Τιμοκατάλογος Βιβλίων

Όλες οι κατηγορίες

Αναζητώντας το Θείο

Αναζητώντας το Θείο

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απάνθισμα από τις ομιλίες που έδωσε ο Δρ. Χίσλοπ, σε διάφορα μέρη του κόσμου, πάνω στη διδασκαλία του Σάτυα Σάι Μπάμπα. Η κατανόηση σε βάθος της διδασκαλίας του Μπάμπα, η εξιστόρηση θαυμάτων και ιστοριών από την πολυετή συναναστροφή μαζί Του, καθώς και οι ερωτήσεις-απαντήσεις στο τέλος των ομιλιών, κάνουν αυτό το βιβλίο εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύτιμο για κάθε πνευματικό αναζητητή.

Διαστάσεις: 14 Χ 20,5 εκ. Σελίδες 320. Τιμή 10 €.Η Ιστορία Του όπως την αφηγείται ο Ίδιος

Η Ιστορία Του όπως την αφηγείται ο Ίδιος

Μια συλλογή από ομιλίες του Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, που αναφέρονται στην παιδική και εφηβική του ηλικία: το πώς μεγάλωσε στο μικρό χωριό του Πουτταπάρτι, τα πρώτα του χρόνια στο Δημοτικό και τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου, ο τρόπος που εγκατέλειψε τα θρανία για να δοθεί ολοκληρωτικά στη θεϊκή του αποστολή, και το πώς μέσα από τα θεϊκά παιχνίδια του δίδασκε μικρούς και μεγάλους, συγγενείς και φίλους, μαθητές και δασκάλους.

Ένα ανάγνωσμα που μπορεί ν’ αγγίξει κάθε ηλικία, αποκαλύπτοντας μιαν άλλη προοπτική.

Διαστάσεις: 14 Χ 20,5 εκ. Σελίδες 220. Τιμή 7 €.Θεϊκά Μαθήματα από τον Σάτυα Σάι Μπάμπα

Θεϊκά Μαθήματα από τον Σάτυα Σάι Μπάμπα

Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της, η Νταϊάνα Μπάσκιν μοιράζεται νέες εμπειρίες, που καλύπτουν μια περίοδο τεσσάρων δεκαετιών. Ταυτόχρονα, μας μεταφέρει τις πνευματικές αλήθειες που συνειδητοποίησε μέσα από αυτές τις εμπειρίες, και περιγράφει τα θεϊκά μαθήματα που τη βοήθησαν να εξελιχθεί πνευματικά.   

Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκ. Σελίδες 250. Τιμή 9 €Ζώντας με τον Σάι

Ζώντας με τον Σάι

Το βιβλίο εκθέτει με λεπτομέρεια τις εμπειρίες δεκαοκτώ σπουδαστών και δασκάλων / καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων Σάτυα Σάι, από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο. Παρόλο που δεν αποτελούν παρά ένα μικρό δείγμα, μας δίνουν μια ιδέα για το ποιος είναι ο Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, ποια είναι τα ιδεώδη που πρεσβεύει και ποιος ήταν και είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο τα μεταδίδει. 

Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκ. Σελίδες: 300. Τιμή: 9 €Ομιλίες πάνω στην Μπάγκαβαντ Γκίτα (Δεύτερη Έκδοση)

Ομιλίες πάνω στην Μπάγκαβαντ Γκίτα (Δεύτερη Έκδοση)

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 1984, ο Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα έδωσε μια σειρά 34 ομιλιών στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου του, ερμηνεύοντας σε βάθος την Μπάγκαβαντ Γκίτα και δίνοντας ταυτόχρονα απλές, πρακτικές οδηγίες για την εφαρμογή της διδασκαλίας της στην καθημερινή ζωή. Οι ομιλίες αυτές σχημάτισαν τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου. Την επεξεργασία από τα Τέλουγκου, τη διάλεκτο που ο Μπάμπα έδωσε τις ομιλίες του, την έκανε ο Αλ Ντράκερ. Λίγα λόγια για τη ζωή και το έργο του μπορείτε να δείτε σε αυτό το BINTEO

Μέγεθος 16,5 Χ 23,5 εκ. Σελίδες 400. Τιμή 12 €Διαλογισμός στο Φως

Διαλογισμός στο Φως

Το παρόν βιβλίο είναι μια συλλογή αποσπασμάτων από ομιλίες και κείμενα του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα σχετικά με τον Διαλογισμό στο Φως (Jyoti Meditation)... Όπως λέει ο Μπαγκαβάν, η πραγματική ευτυχία πρέπει να αναζητηθεί πέρα από το επίπεδο των αισθήσεων. «Ό,τι σχετίζεται με το σώμα είναι παροδικό και εφήμερο. Αυτό στο οποίο πρέπει να φθάσει ο άνθρωπος είναι η μόνιμη ευτυχία.  Ευτυχία είναι η Ένωση με τον Θεό.»Διαστάσεις: 17Χ12 εκ. Σελίδες 52. Τιμή 4 €.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ

Μια αφήγηση των εμπειριών που είχε η Ράνι Σουμπραμάνιαν με τον Σάτυα Σάι Μπάμπα στο γεμάτο προκλήσεις, αλλά και τόσα ευεργετήματα πνευματικό μονοπάτι της ζωής της. Τον Σάι Μπάμπα τον συνάντησε για πρώτη φορά το 1950, όταν Εκείνος ήταν μόλις 24 ετών! Ο Μπάμπα τη δέχτηκε με αγάπη και έγινε από τότε ο πνευματικός της Διδάσκαλος.  Διαστάσεις 21Χ14 εκ. Σελίδες 140. Τιμή 5€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

Σ` αυτό το βιβλίο ο Δρ. Αρτ-Ονγκ Τσουμσάι, επιστήμονας, ερευνητής, δάσκαλος και αληθινός ανθρωπιστής, περιγράφει μια εκπαιδευτική μέθοδο. Η Εκπαίδευση Σάτυα Σάι στις Ανθρώπινες Αξίες στοχεύει να εξασφαλίσει στα παιδιά μας ένα στέρεο υπόβαθρο αξιών και ιδανικών, ώστε να τα κάνει ολοκληρωμένα και ευτυχισμένα άτομα τα ίδια και παράλληλα ικανά να προσφέρουν στην οικογένειά τους και στην κοινωνία.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 88. Τιμή: 5 ευρώ.
Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το δεύτερο βιβλίο με θέμα την Εκπαίδευση στις Ανθρώπινες Αξίες. Η μέθοδος αυτή σκοπεύει στην ανθρώπινη ολοκλήρωση και εφαρμόζεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σε όλες τις ηπείρους του κόσμου. Παρουσιάζονται διάφορες προτάσεις για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που θέτουν ως σκοπό να καλλιεργήσουν το χαρακτήρα των παιδιών και να τα οδηγήσουν σε μια αρμονική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της ανθρώπινης φύσης τους.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 90. Τιμή: 5 ευρώ.
ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Τέταρτη Έκδοση, Βελτιωμένη.

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από τον ψυχίατρο Δρ. Σάμουελ Σάντβαϊς, ο οποίος εξιστορεί τις προσωπικές του εμπειρίες με τον Σάι Μπάμπα και τη βαθιά αλλαγή που υπέστη από την επαφή μαζί του και από τη διδασκαλία του.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 348. Τιμή: 10 ευρώ.
Ο ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ (MY BABA AND I)

Ο ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ (MY BABA AND I)

Το βιβλίο αυτό είναι μια αφήγηση της προσωπικής σχέσης και των εμπειριών του συγγραφέα Δρ. Τζον Χίσλοπ με τον Σάι Μπάμπα, συμπληρούμενη από αποστάγματα της διδασκαλίας του Σάι Μπάμπα. Περιέχει απίσης μια ανεκτίμητη όσο και σπάνια συλλογή από διαλόγους του Σάι Μπάμπα με τον Χίσλοπ καθώς και γράμματα του ιδίου του Μπάμπα.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 440. Τιμή 10 ευρώ.
ΑΓΑΠΗ (PREMA VAHINI)

ΑΓΑΠΗ (PREMA VAHINI)

Το υπέρτατο καθήκον του ανθρώπου, μας λέει ο Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, είναι να διάγει τη ζωή του έτσι ώστε να μην προκαλεί κακό ή πόνο σ’ οποιαδήποτε ζωντανή ύπαρξη. Όπως το άρωμα δίνει αξία στο λουλούδι, έτσι και η αγάπη που αναβλύζει από μέσα του δίνει αξία στον άνθρωπο. Στο βιβλίο αυτό ο Σάι Μπάμπα περιγράφει όλους τους δρόμους της αγάπης που οδηγούν στην ένωση με το Θείο.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 80. Τιμή: 6 ευρώ.
ΑΓΑΠΗ & ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΑΓΑΠΗ & ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Αν μια λέξη θα μπορούσε να συνοψίσει την ουσία της ζωής και των διδασκαλιών του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, αυτή η λέξη θα ήταν η Αγάπη. Η ζωή του, το μήνυμά του, τα ιδανικά του και το ανθρωπιστικό του έργο, όλα μπορούν να συμπυκνωθούν σε μια λέξη – Αγάπη. «Αυτή η αγάπη, όμως», λέει, «είναι αγάπη χωρίς όρους, αγνή, ανιδιοτελής, που είναι επικεντρωμένη στον Θεό με απόλυτη εστίαση». Η ανιδιοτελής υπηρεσία είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να βιωθεί και να εκδηλωθεί αυτή η θεϊκή Αγάπη...Μέγεθος 20,5 Χ 28 εκ. Σελίδες 208. Τιμή 9 €.
Ο ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ ΑΠΑΝΤΑ

Ο ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ ΑΠΑΝΤΑ

Αυτό το βιβλίο είναι σε μορφή ερωταπαντήσεων και περιέχει ερωτήσεις που υπέβαλε ο Τζόν Σ. Χίσλοπ την δεκαετία 1968-1978 στον Σάτυα Σάι Μπάμπα και τις απαντήσεις που έλαβε καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα πνευματικών θεμάτων, από τα πιο απλά και καθημερινά έως τα πιο σύνθετα και δυσεπίλυτα. Είναι ένα έξοχο βιβλίο το οποίο δεν εξαντλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη, όσες φορές κι αν το διαβάσει.Σελίδες 240. Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 7 ευρώ.
ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Μέσα σε λίγες σελίδες ο αναγνώστης ενημερώνεται για τον Σάτυα Σάι Μπάμπα, τη διδασκαλία, το έργο του, τον Διεθνή και τον Ελληνικό Οργανισμό Σάτυα Σάι. Κείμενο στην Ελληνική και στην Αγγλική. Περιλαμβάνεται το dvd με τίτλο «Το έργο του», διάρκειας 15`.

 Σελίδες 23. Τιμή: 5 ευρώ
ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ SAI BABA

ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ SAI BABA

Στο μονοπάτι της πνευματικής του αναζήτησης, ένας καθολικός ιερέας συναντά ένα φωτισμένο και εκπληκτικό ον: τον Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, τον Ινδό πνευματικό Δάσκαλο που ζει στο Πουτταπάρτι. Όπως και ο Ιησούς, ο Σάι Μπάμπα κάνει θαύματα, γνωρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον για κάθε τι που υπάρχει. Πάνω απ` όλα όμως, αυτό το ον ακτινοβολεί μια γαλήνη και μια αρμονία που δεν είναι αυτής της γης. Μέσα από το χρονικό αυτής της συνάντησης, ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, Don Mario Mazzoleni, αφηγείται την πορεία και την πρόοδο της πνευματικής του αναζήτησης, που αρχίζει από μια εσώτερη, ακατανίκητη ανάγκη να αποδεσμευτεί από το δόγμα και την προκατάληψη...Σελίδες 356. Τιμή 10 ευρώ.
ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Τα λόγια του Ιησού επαναλαμβάνονται ξανά σε μας σήμερα από τον Σάτυα Σάι Μπάμπα, τον αβατάρ του αιώνα μας. Στο βιβλίο αυτό παρατίθενται τα ιερά λόγια του Ιησού από τα ευαγγέλια και τα αντίστοιχα σε νοήματα λόγια του Μπάμπα από τις διάφορες ομιλίες του, που επιμελήθηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα ο Dr. Χ.Κ. Takyi, λέκτορας της ιατρικής σχολής της Γκάνα.Διαστάσεις 24Χ17. Σελίδες 144. Τιμή: 6 ευρώ.
ΣΑΪ ΝΤΑΡΣΑΝ (SAI DARSHAN)

ΣΑΪ ΝΤΑΡΣΑΝ (SAI DARSHAN)

Το βιβλίο αυτό περιέχει τα μηνύματα που η Σίμα Ντεβάν δέχθηκε εσωτερικά από τον Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα. Απαρτίζεται από 3 μέρη, που είναι σαν 3 διαμάντια, καθένα από τα οποία αποτελείται από 108 έδρες ή μηνύματα θεϊκής σοφίας. Κάθε μήνυμα αποτελεί μια πηγή έμπνευσης που ανυψώνει τον αναγνώστη και τον μεταμορφώνει προς το καλύτερο. Ο αναγνώστης ας διαβάζει ξανά και ξανά αυτά τα μηνύματα και ας διαλογίζεται πάνω σ΄αυτά, ώστε να κατανοήσει τη βαθύτερη σημασία τους και να τα εφαρμόσει στην καθημερινή του ζωή.Μέγεθος 12 Χ 16,5 εκ. Σελίδες 419. Τιμή 7 ευρώ.
ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Σ’ αυτό το βιβλίο ο Ν. Καστούρι περιγράφει με πολλή αγάπη τα παιδικά και νεανικά χρόνια του Σάι Μπάμπα και τα ιστορικά γεγονότα που συνοδεύουν τον τόπο της γέννησής του και την ιστορία της οικογένειάς του. Περιγράφει το ξεκίνημα της αποστολής του και πώς από μικρός έγινε ο οδηγός και ο πνευματικός αναμορφωτής του κοινωνικού του περίγυρου.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 272. Τιμή: 7 ευρώ.
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Αυτό το βιβλίο είναι υπέροχα γραμμένο από το γνωστό ακαδημαϊκό Δρ. Βίναγιακ Γκόκακ, ο οποίος σκιαγραφεί με ανεπανάληπτο τρόπο το πορτραίτο της προσωπικότητας του Σάι Μπάμπα και την ουσία της διδασκαλίας του.Σελίδες 80. Διαστάσεις 14Χ11. Τιμή: 5 ευρώ.
SADHANA - Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

SADHANA - Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Σ’ αυτό το βιβλίο θα βρείτε εκλεκτά αποσπάσματα διαμορφωμένα σ’ ενότητες από ομιλίες του Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, που αναφέρονται στην πνευματική οδό και στους τρόπους επίτευξης της πνευματικής τελείωσης. Είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για εκείνους που επιθυμούν να καλλιεργήσουν την αρετή και στοχεύουν στην απελευθέρωση.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 272. Τιμή: 7 ευρώ.
ΜΠΑΓΚΑΒΑΤΑ ΒΑΧΙΝΙ  (BHAGAVATHA VAHINI)

ΜΠΑΓΚΑΒΑΤΑ ΒΑΧΙΝΙ (BHAGAVATHA VAHINI)

Το βιβλίο αυτό περιέχει το διάλογο μεταξύ ενός βασιλιά που προσμένει το θάνατο και ενός μεγάλου αγίου, που τον προετοιμάζει να αντιμετωπίσει τον επερχόμενο θάνατο, εξιστορώντας του γεγονότα από τη δράση των ενσαρκώσεων του Κυρίου και της άπειρης χάρης του καθώς και τον τρόπο της Ένωσης μαζί Του.Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 6 ευρώ.
ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (PRASHANTI VAHINI)

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (PRASHANTI VAHINI)

Πολλοί νομίζουν ότι έχουν Ειρήνη όταν ικανοποιείται κάποια εγκόσμια επιθυμία τους, που τους προκαλούσε ανησυχία. Αλλά αυτό δεν είναι πραγματική Ειρήνη. Είναι το μικρό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο ανησυχίες! Στο βιβλίο αυτό ο Σάι Μπάμπα μας θυμίζει το νόημα της πραγματικής Ειρήνης και μας εξηγεί πως να αποκτήσουμε αυτή την Υπέρτατη Ειρήνη.Σελίδες 88. Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή 6 ευρώ.
ΘΕΙΑ ΤΑΞΗ (DHARMA VAHINI)

ΘΕΙΑ ΤΑΞΗ (DHARMA VAHINI)

Μια σειρά από άρθρα με τον τίτλο Dharma Vahini, γραμμένα από τον Μπάμπα για το περιοδικό Sanathana Sarhathi (Αιώνιος Ηνίοχος). 

Το βιβλίο αυτό, με την αυθεντική φωνή της θείας Παρουσίας, αποκαθιστά τους ηθικούς κώδικες και σκιαγραφεί την ιδανική συμπεριφορά του ανθρώπου.Διαστάσεις 20Χ14. Σελίδες 134. Τιμή: 6 ευρώ.
ΤΟ ΓΚΑΓΙΑΤΡΙ ΜΑΝΤΡΑ

ΤΟ ΓΚΑΓΙΑΤΡΙ ΜΑΝΤΡΑ

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στην οικουμενική προσευχή «Γκάγιατρι», την πιο γνωστή και σημαντική Βεδική προσευχή, που μας έχει δοθεί από αρχαιοτάτων χρόνων. Αυτή η προσευχή απευθύνεται στην πανταχού παρούσα άδηλη θεότητα και γι’ αυτό είναι προσιτή σ’ όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους. (Της ζητούμε προστασία και η χάρη της να μας εξαγνίσει τη διάνοια και την καρδιά και να μας οδηγήσει στη απελευθέρωση).Διαστάσεις 17Χ12. Σελίδες 64. Τιμή: 3 ευρώ.
ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ: Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ

ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ: Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ

Μια ελεύθερη απόδοση της ΑΣΤΑΒΑΚΡΑ ΓΚΙΤΑ, αποτελεί πηγή έμπνευσης και φώτισης, καθώς και οδηγό των πνευματικών αναζητητών από τη Βεδική εποχή μέχρι σήμερα. Το βιβλίο αυτό εξιστορεί το διάλογο ανάμεσα στο βασιλιά Τζάνακα και το νεαρό σοφό Ασταβάκρα, ο οποίος δίδαξε στο βασιλιά την ύψιστη σοφία και τον οδήγησε στην απελευθέρωση.Διαστάσεις 17Χ12. Σελίδες 102. Τιμή: 5 ευρώ.
ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ  (JNANA VAHINI)

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ (JNANA VAHINI)

Αυτό το βιβλίο αναφέρεται στην υπέρτατη γνώση που δεν είναι άλλη από το γνώθι σαυτόν, που αποτελεί τον ύψιστο στόχο του ανθρώπου. Περιγράφεται με ενάργεια η φύση της κοσμικής πλάνης, τα εμπόδια που συναντά κανείς προς την κατάκτηση της αυτογνωσίας και τα επτά στάδια προς την απελευθέρωση.Σελίδες 126. Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 6 ευρώ.
ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (GITA VAHINI)

ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (GITA VAHINI)

Το θείο άσμα που περιέχει την υπέρτατη διδασκαλία και σοφία που δίδαξε ο Κρίσνα στον πρίγκηπα και πολεμιστή Αρτζούνα, λίγο πριν αρχίσει η μάχη της Κουρουκσέτρα. Όπως και όλα τα βιβλία της σειράς vahini αποτελείται από τα άρθρα που έχει γράψει ο Μπάμπα για το περιοδικό Sanathana Sarathi (Αιώνιος Ηνίοχος).Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 208. Τιμή 8 ευρώ.
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ (DHYANA VAHINI)

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ (DHYANA VAHINI)

Ο νους και η διάνοια πρέπει να εκπαιδευτούν για να μας οδηγήσουν στο θείο προορισμό μας. Αν αυτά δεν καλλιεργηθούν με οδηγό την αρετή και την αλήθεια, ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το τέλμα της σύγχυσης, της αμφιβολίας, της ψευδολογίας και της αδικίας. Γι’ αυτό πρέπει να προσανατολίζουμε τη διάνοια και το νου στη σταθερή πορεία προς το φως και αυτό θα το επιτύχουμε με τη συνεχή επανάληψη του ονόματος του Κυρίου και με το διαλογισμό. Ο Σάι Μπάμπα σ’ αυτό το βιβλίο μας μυεί στα μυστικά και τις αρετές του διαλογισμού.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 96. Τιμή: 6 ευρώ.
ΕΑΥΤΟΣ

ΕΑΥΤΟΣ

(Αποσπάσματα από Ομιλίες του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα)

Σήμερα όλες οι πνευματικές ασκήσεις γίνονται μέσω του νου. Όσο ο νους κυριαρχεί στις πνευματικές ασκήσεις ο στόχος της Αυτοπραγμάτωσης δεν μπορεί να επιτευχθεί. Ο νους είναι σαν ένας κλέφτης, ο οποίος δεν θα αφήσει τον εαυτό του να συλληφθεί. Δεν έχει κανένα νόημα να βασίζεστε στο νου για να αντιληφθείτε τον Εαυτό. Επικεντρωθείτε στον Εαυτό και τότε ο νους θα εξαλειφθεί και θα αποκαλυφθεί η θεΪκή σας Φύση...Σελίδες 41. Τιμή 4 ευρώ.
ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ - EXPERIENCES OF LOVE

ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ - EXPERIENCES OF LOVE

Στο βιβλίο αυτό η συγγραφέας Φανή Πίτσου - Αλιβιζάτου περιγράφει το πώς βίωσε την Παρουσία του Σρί Σάτυα Σάι Μπάμπα. Γραμμένο και στα ελληνικά και στα αγγλικά.Μέγεθος 20,8 Χ 14 εκ. Σελίδες 193. Τιμή 5 €.
ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ - ΤΟΜΟΣ Β΄ (SATYAM SIVAM SUNDARAM - VOL. II)

ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ - ΤΟΜΟΣ Β΄ (SATYAM SIVAM SUNDARAM - VOL. II)

Στο βιβλίο αυτό ο καθηγητής Ναρασίμχα Καστούρι αφηγείται τη ζωή του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα από το 1962 έως το 1968, όταν δηλ. ήταν ηλικίας από 36 έως 42 ετών. Όπως είχε πει ο Μπάμπα, τα 16 χρόνια από το 1958 έως το 1974 είναι η περίοδος της ζωής του που σχετίζεται κυρίως με τη Διδασκαλία. Η περίοδος αυτή εγκαινιάστηκε το 1958 με την κυκλοφορία του περιοδικού Αιώνιος Ηνίοχος (Σανάτανα Σάρατι) και συνεχίστηκε με ταξίδια σε όλη την Ινδία για τη διάδοση της Διδασκαλίας του, μέσα από ομιλίες και την ίδρυση πνευματικών Οργανισμών.Μέγεθος 14 Χ 21 εκ. Σελίδες 300. Τιμή 9 €.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ (RAMA KATHA RASA VAHINI)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ (RAMA KATHA RASA VAHINI)

Η ιστορία του Ράμα, η γνωστή μας Ραμάγιανα, είναι ένας ποταμός ιερής γλυκύτητας, η διηνεκής πηγή παρηγοριάς στις δύσκολες στιγμές, η ενθάρρυνση στις δια­κυμάνσεις της ζωής, ο φωτισμός στις καταστάσεις της σύγχυσης, η έμπνευση στις στιγμές της απογοήτευσης και ο οδηγός στα διλήμματα που αντιμετωπίζει κάθε άνθρωπος.Σελίδες 585. Τιμή 12 ευρώ.
ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΤΣΑΛΙΣΑ (SRI SATHYA SAI CHALISA)

ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΤΣΑΛΙΣΑ (SRI SATHYA SAI CHALISA)

Ένα βιβλίο προσευχής για καθημερινή χρήση, που μεταφέρει το κέντρο της προσοχής μας από τις ανούσιες ανησυχίες της καθημερινότητας, στην αλήθεια που ο καθένας μας έχει έρθει για να ζήσει: την αλήθεια της Αγάπης … της Ειρήνης … και της Αιώνιας Ευδαιμονίας.Της Seema Dewan.Σελίδες 80. Διαστάσεις 15,8 Χ 12 εκ. Τιμή 4 €.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

(Αποσπάσματα από Ομιλίες του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα)

Η Συνειδητότητα δεν έχει ούτε γέννηση ούτε θάνατο. Δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Είναι Παρούσα σε όλα τα όντα ως ο Αιώνιος Παρατηρητής...Σελίδες 53. Τιμή 4 ευρώ.
ΕΣΒΑΡΑΜΜΑ – Η ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ (ESWARAMMA – THE CHOSEN MOTHER)

ΕΣΒΑΡΑΜΜΑ – Η ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ (ESWARAMMA – THE CHOSEN MOTHER)

Η μητέρα που επέλεξε ο Σάι Μπάμπα ήταν η Εσβαράμμα, μια φτωχή, μεσόκοπη νοικοκοιρά, μια τρυφερή, ευσεβής και τελείως αγράμματη χωρική. Είχε γεννήσει επτά παιδιά, από τα οποία μόνον τα τρία επέζησαν μετά την εφηβεία. Αυτό το βιβλίο αποτίει έναν ταπεινό φόρο τιμής στη βαριά ευθύνη που επωμίστηκε η Εσβαράμμα, καθώς και στο ακλόνητο θάρρος με το οποίο έπαιξε το ρόλο της, αντιμετωπίζοντας την ιστορική αυτή πρόκληση.» Στο βιβλίο αυτό ο Ν. Καστούρι σκιαγραφεί με αγάπη και σεβασμό την προσωπικότητα της μητέρας του Σάτυα Σάι Μπάμπα, Εσβαράμμα.Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 8 ευρώ.
ΘΕΪΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ (DIVINE MEMORIES)

ΘΕΪΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ (DIVINE MEMORIES)

Το βιβλίο αυτό είναι η εξιστόρηση της γνωριμίας της συγγραφέως Νταϊάν Μπάσκιν με τον Σάι Μπάμπα και της ζωής που έζησε κοντά του. Η Νταϊάν Μπάσκιν ακολούθησε τη μητέρα της στην Ινδία για να γνωρίσει έναν γκουρού, τον οποίο εκείνη θεωρούσε ως τον δάσκαλο των δασκάλων. Ο Σάι Μπάμπα έγινε δάσκαλος και πνευματικός οδηγός της Νταϊάν Μπάσκιν, που έζησε κοντά του πολλά χρόνια μαζί με την οικογένειά της. Η εξιστόρηση των εμπειριών της είναι απόρροια της μεγάλης επιθυμίας της να μοιραστεί με άλλους την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που νιώθει γι’ αυτόν.Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 10 ευρώ
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΤΗΤΑ

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΤΗΤΑ

Το βιβλίο αυτό περιέχει αποσπάσματα από ομιλίες του Σάτυα Σάι Μπάμπα με κεντρικό θέμα τους ότι τα πάντα είναι Θεός, ότι όλα είναι Ένα και πως η βίωση της Θεότητας φέρνει την υπέρτατη χαρά και εκπλήρωση.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 192. Τιμή 7 ευρώ.
ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΟΥ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ (AMRITA VARSHINI)

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΟΥ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ (AMRITA VARSHINI)

Το βιβλίο αυτό έχει γραφεί από τη Σούντα Αντίτυα, που έχει ασκηθεί στο διαλογισμό και έχει αναπτύξει το άκουσμα της εσωτερικής φωνής. Σε μορφή ερωταπαντήσεων, σαν μια βροχή από νέκταρ, δίνονται με απλά λόγια απαντήσεις στα πιο καίρια φιλοσοφικά θέματα που απασχολούν τον άνθρωπο.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 96. Τιμή 6 ευρώ.