Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Οι Ανθρώπινες Αξίες στη Ζωή μας - Όριο στις επιθυμίες και Ελευθερία.

Σάι Πρέμα, Κυριακή 7 Μαϊου 2017. Ημερίδα με θέμα ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Εδώ είμαστε πάλι και σας περιμένουμε για να μοιραστούμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας  για έναν κόσμο με καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, αποτελεσματική επικοινωνία και κοινωνική ενότητα.

Ήδη γνωρίζετε, ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σάτυα Σάι Νοτίου Ευρώπης, από το Νοέμβριο 2015 άρχισε μια σειρά συναντήσεων με τίτλο: “Οι Ανθρώπινες Αξίες Στη Ζωή Μας”. Στις συναντήσεις αυτές που έγιναν σε κυριακάτικες μηνιαίες ημερίδες, αναλύσαμε διεξοδικά τις Αξίες: Αλήθεια, Αρετή, Ειρήνη, Αγάπη, Μη βία και συνεχίζουμε με θέματα που αφορούν στην εφαρμογή τους στην καθημερινότητά μας, παρατηρώντας τις σχέσεις με το περιβάλλον μας και την προσωπική μας κατάσταση.

Την Κυριακή 7 Μαίου, σας καλούμε στο Σάι Πρέμα προκειμένου να μιλήσουμε για ένα θέμα που αφορά όλους μας: " Όριο στις επιθυμίες και Ελευθερία.". Το πρόγραμμα της συνάντησης θα ανακοινωθεί αργότερα.

Μπορείτε να έρθετε με μέλη της οικογένειά σας και φίλους σας, αρκεί να με ενημερώσετε εγκαίρως στα τηλέφωνα: 210 6842185 / 6937175081 ή με ημέηλ στη διεύθυνση: mariamemou@gmail.com, για να οργανώσουμε το πρόγραμμα και το γεύμα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.


Ενδεικτική οικονομική προσφορά για την κάλυψη των δαπανών της Ημερίδας, του καφέ κατά το διάλειμμα και του γεύματος 5 ευρώ.

Με αγάπη,

Μαρία Μέμου

Για τον Ελληνικό Οργανισμό Σάτυα Σάι, Μη Κερδοσκοπικό Ν.Π.Ι.Δ. Πατησίων 329 & Άδωνη Κύρου 1, Αθήνα 111 44