Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Άρχισε ο εμβολιασμός στο Ινστιτούτο Ανωτέρων Ιατρικών Επιστημών του Πουτταπάρτι

Ανακοίνωση του Κεντρικού Ιδρύματος Σρι Σάτυα Σάι

Μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς, έχουμε τελικά ένα εμβόλιο για τον ιό COVID-19 και η μαζική προσπάθεια εμβολιασμού ξεκινά στην Ινδία σήμερα (16 Ιανουαρίου). Είναι μια στιγμή τεράστιας ανακούφισης για όλους και μάλιστα ένας πολύ θετικός τρόπος για να ξεκινήσει το έτος 2021.

Νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Σρι Ναρέντρα Μόντι, ξεκίνησε επίσημα την άσκηση εμβολιασμού COVID-19 της Ινδίας μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχε και το Ινστιτούτο Ανωτέρων Ιατρικών Επιστημών Σρι Σάτυα Σάι (SSSIHMS). Το ιατρικό προσωπικό του Ινστιτούτου Ανωτέρων Ιατρικών Επιστημών Σρι Σάτυα Σάι ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια σε αυτήν την πανδημία, και δικαίως, θα είναι μεταξύ των πρώτων Ινδών πολιτών που θα λάβουν τον εμβολιασμό.

Τα εμβόλια έφθασαν στο SSSIHMS του Πουτταπάρτι και το ιατρικό προσωπικό που πρόσφερε ανιδιοτελή υπηρεσία θα εμβολιαστεί σύντομα. Ο Sri RJ Rathnakar, Διευθύνων Σύμβουλος του Κεντρικού Ιδρύματος Σρι Σάτυα Σάι, ο Sri Sreedhar Reddy, εκπρόσωπος της εκλογικής περιφέρειας του Πουτταπάρτι, ο διευθυντής του νοσοκομείου, Δρ Gurumurthy, καθώς και οι ανώτεροι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό τόνισαν την σημασία του γεγονότος απευθύνοντας προσευχές στον Μπαγκαβάν Μπάμπα.

Ας προσφέρουμε συλλογικά την ευγνωμοσύνη μας στον Μπαγκαβάν, καθώς και τη βαθιά εκτίμησή μας σε όσους έχουν εργαστεί ακούραστα για την παραγωγή του εμβολίου και στους γιατρούς και νοσηλευτές πρώτης γραμμής, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους εξυπηρετούν τους ασθενείς με κορωνοϊό. Προσευχόμαστε ο Μπαγκαβάν να τους ευλογεί γενναιόδωρα!

Το πρωτότυπο άρθρο καθώς και φωτογραφίες από τα εγκαίνια του εμβολιασμού, μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.