Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Διαδικτυακό Ευρωπαϊκό Σεμινάριο για την Εκπαίδευση Σάτυα Σάι στις Ανθρώπινες Αξίες

Έναρξη: 27 Φεβρουαρίου 21, ώρα 11:00 πμ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,  

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σάτυα Σάι της Νότιας Ευρώπης (Institute of Sathya Sai Education of South Europe, ISSE SE) πάνω στον πρώτο Κύκλο της Εκπαίδευσης Σάτυα Σάι στις Ανθρώπινες Αξίες (SSEHV). 
 
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σεμιναρίου αυτού είναι πως θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα, καθόσον απευθύνεται σε συμμετέχοντες από όλες τις χώρες της Νότιας Ευρώπης, στις οποίες δραστηριοποιείται το Ινστιτούτο. Στην επισυναπτόμενη πρόσκληση θα βρείτε τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου, όπως την διάρκειά του, τις ακριβείς ημερομηνίες των διαδικτυακών συναντήσεων και τα θέματα τα οποία θα καλυφθούν. Η ημερομηνία έναρξης είναι Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021. 
 
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του συνδέσμου που θα βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του Σάτυα Σάι και γι΄ αυτό μπορείτε να προωθήσετε την πρόσκληση σε όποιον/α νομίζετε πως μπορεί να ενδιαφέρεται. Θα είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη εμπειρία, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με συμμετέχοντες από πολλές χώρες της Νότιας Ευρώπης και να ανταλλάξουμε σκέψεις, προβληματισμούς και εμπειρίες σχετικά με τα κοινά πνευματικά μας ενδιαφέροντα.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
 
Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής
Γιώργος Μπεμπεδέλης