Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Ανθρώπινες Αξίες για παιδιά - Νέα από την κατασκήνωση στο Σάι Πρέμα, 29/6 - 7/7/2019

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έλαβε χώρα στο Μαρκόπουλο η κατασκήνωση των Ανθρωπίνων Αξιών για παιδιά ηλικίας από 6-14 ετών. Τα παιδιά μας φιλοξενήθηκαν στο Σάι Πρέμα, που βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη εξοχική τοποθεσία, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θάλασσα.

Η κατασκήνωση διήρκεσε από το Σάββατο 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 7 Ιουλίου και το θέμα της ήταν: «Η Αρετή και η Δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο μια ευτυχισμένης ζωής». Το καθημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε γυμναστική, ομαδικά παιχνίδια, αφήγηση ιστοριών, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και απογευματινό μπάνιο στην θάλασσα.

Το τελευταίο Σάββατο δόθηκε από τα παιδιά μια θεατρική παράσταση βασισμένη στο μεγάλο ινδικό έπος Μαχαμπάρατα, την οποία παρακολούθησαν γονείς και επισκέπτες. Το μήνυμα του έργου ήταν ότι όποιος μάχεται για την δικαιοσύνη, κατορθώνει πάντα να βγει νικητής: «Το δίκαιο και η αρετή σε προστατεύουν, εφόσον τα προστατεύεις».

Μετά το τέλος της παράστασης, όλοι πήραν μέρος στην γιορτή λήξης που περιελάμβανε άφθονο χορτοφαγικό φαγητό, μουσική και πολλή Χαρά!

Όπως πάντα, οι ημέρες της κατασκήνωσης ήταν μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Ελπίζουμε να βρεθούμε και πάλι μαζί την επόμενη χρονιά!

 

                                       ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !