Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Ο Άνθρωπος και το Φυσικό Περιβάλλον (Η Ενότητα πίσω από την Πολλαπλότητα)

Σάι Πρέμα, Μαρκόπουλο Αττικής, Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Εδώ είμαστε πάλι και σας περιμένουμε στο ανοιξιάτικο Σάι Πρέμα για να μοιραστούμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας για έναν κόσμο με καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, αποτελεσματική επικοινωνία και κοινωνική ενότητα.

Γνωρίζετε ήδη ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σάτυα Σάι Νοτίου Ευρώπης, από τον Νοέμβριο 2015 άρχισε μια σειρά συναντήσεων με τίτλο: “Οι Ανθρώπινες Αξίες Στη Ζωή Μας”. Στις συναντήσεις αυτές που έγιναν σε κυριακάτικες μηνιαίες ημερίδες στο Σάι Πρέμα ή στην Αθήνα, αναλύσαμε διεξοδικά τις Αξίες: Αλήθεια, Αρετή, Ειρήνη, Αγάπη, Μη βία, και συνεχίζουμε με θέματα που αφορούν στην εφαρμογή τους στην καθημερινότητά μας, παρατηρώντας τις σχέσεις με το περιβάλλον μας και την προσωπική μας κατάσταση.

Αυτή τη φορά, σας καλούμε προκειμένου να μιλήσουμε για ένα θέμα που αφορά όλους μας, ως υπεύθυνα άτομα για τη συντήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, το οποίο κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και απώτερα από τον Δημιουργό.

Ο τίτλος του θέματος είναι:          

             `Ο Άνθρωπος και το Φυσικό Περιβάλλον

                                                      - Η Ενότητα πίσω από την Πολλαπλότητα.

Η ημερίδα μας θα αρχίσει στις 10. 30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

10.30     Προσέλευση

11.00     Παρουσίαση του θέματος 

               - Ερωτήσεις

12.15     Διάλειμμα

12.45     Ομάδες μελέτης για τη βαθύτερη κατανόηση του θέματος

13.30     Συζήτηση – Ολιγόλεπτη Μουσική

14.15      Γεύμα – Αναχώρηση

Μπορείτε να έρθετε με μέλη της οικογένειά σας και φίλους σας, αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως στα τηλέφωνα: 210 6842185 / 693 7175081 ή με email στη διεύθυνση: mariamemou@gmail.com, για να οργανώσουμε το πρόγραμμα και το γεύμα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η αρχή της Άνοιξης είναι πανέμορφη στην εξοχή του Σάι Πρέμα!

· Ενδεικτική οικονομική συνεισφορά για την κάλυψη των δαπανών της Ημερίδας, του ροφήματος κατά το διάλειμμα και του γεύματος 5 ευρώ.

Με αγάπη

Μαρία Μέμου

Για τον Ελληνικό Οργανισμό Σάτυα Σάι