Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας

 

Το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, τα μέλη του Οργανισμού Σάτυα Σάι επισκέφθηκαν το ΚΑΑΠ Βούλας και μοιράστηκαν στιγμές χαράς και αγάπης με τα παιδιά. Η γιορτή περιείχε μια σειρά δραστηριοτήτων με σκοπό να έχουν τα παιδιά ενεργό συμμετοχή.

Αρχικά, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τραγούδια από την χορωδία των παιδιών των Ανθρωπίνων Αξιών. Μετά τα τραγούδια, ακολούθησε ένα διαδραστικό θεατρικό, αποτελούμενο από ιστορίες στις οποίες τα παιδιά έδιναν τη συνέχεια, δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό που προσέφερε στιγμές γέλιου σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με εικαστικό δρώμενο (κολάζ). Το κάθε παιδί προσέθετε τη δική του «πινελιά» από μικρά αυτοκόλλητα, που όλα μαζί σχημάτισαν στο τέλος μια όμορφη εικόνα από τη γέννηση του Χριστού. Μετά τη λήξη των δραστηριοτήτων ακολούθησε γεύμα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι και ο χορός καθώς και οι εκπλήξεις! Συγκεκριμένα, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ξαφνική είσοδο του Αϊ-Βασίλη, που μοίρασε δώρα από καρδιάς.

Με την ολοκλήρωση της γιορτής τα παιδιά οδηγήθηκαν στα δωμάτιά τους αποχαιρετώντας γεμάτα χαρά και ζεστά χαμόγελα τα μέλη της ομάδας, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη γιορτή!