Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Εκδόθηκε το βιβλίο "Ζώντας με τον Σάι"

Το να αποκαλείς τον Σάτυα Σάι Μπάμπα ανθρωπιστή ή κοινωνικό αναμορφωτή είναι παρόμοιο με το να αποκαλείς τον Ιησού Χριστό απλώς ποιμένα και τον Κρίσνα αγελαδοβοσκό!

Και βέβαια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το μεγαλειώδες έργο Του — το τριτοβάθμιο σύστημα υγείας, τα έργα υδροδότησης, την οικοδόμηση κατοικιών, το πανεπιστήμιο και πλήθος άλλων έργων σε περισσότερες από 120 χώρες, όλα μοναδικά στην παγκόσμια ιστορία. Όμως ο Σάτυα Σάι Μπάμπα είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ αυτά, κάτι που αδυνατούμε να κατανοήσουμε μόνο μέσα από αυτά τα έργα!

Όπως ο ίδιος διακηρύσσει, το σπουδαιότερο έργο Του είναι η μεταμόρφωση της καρδιάς του ανθρώπου μέσα από την αγνή, ανιδιοτελή αγάπη. Τούτο το βιβλίο επιχειρεί να αποτυπώσει κάποιες πτυχές από τούτο το μεγαλειώδες έργο.

Το βιβλίο εκθέτει με λεπτομέρεια τις εμπειρίες δεκαοκτώ σπουδαστών και δασκάλων / καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων Σάτυα Σάι, από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο. Τα γεγονότα που περιγράφονται εκτείνονται από τα πιο απλά και γλυκά, μέχρι τα πιο σύνθετα και μεγαλειώδη. Οι διηγήσεις μας βοηθούν να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στις ζωές εκείνων που ο Διδάσκαλος θεωρούσε ως τη μόνη αληθινή ‘περιουσία’ Του. Αιχμαλωτίζουν την καρδιά και ευφραίνουν τον νου. Παρόλο που δεν αποτελούν παρά ένα μικρό δείγμα, μας δίνουν μια ιδέα για το ποιος είναι ο Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, ποια είναι τα ιδεώδη που πρεσβεύει και ποιος ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο είχε την δύναμη να τα μεταδίδει. Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι ότι ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά για να αρχίσει κανείς τη σημαντικότερη αναζήτηση της ζωής, που είναι η αναζήτηση του ίδιου του τού εαυτού!

Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκ.

Σελίδες: 300

Τιμή: 9 €