Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Σάτυα Σάι Ελληνικές Εκδόσεις

Τιμοκατάλογος Βιβλίων

Βιβλία σχετικά με τη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία του

Αναζητώντας το Θείο

Αναζητώντας το Θείο

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απάνθισμα από τις ομιλίες που έδωσε ο Δρ. Χίσλοπ, σε διάφορα μέρη του κόσμου, πάνω στη διδασκαλία του Σάτυα Σάι Μπάμπα. Η κατανόηση σε βάθος της διδασκαλίας του Μπάμπα, η εξιστόρηση θαυμάτων και ιστοριών από την πολυετή συναναστροφή μαζί Του, καθώς και οι ερωτήσεις-απαντήσεις στο τέλος των ομιλιών, κάνουν αυτό το βιβλίο εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύτιμο για κάθε πνευματικό αναζητητή.

Διαστάσεις: 14 Χ 20,5 εκ. Σελίδες 320. Τιμή 10 €.Θεϊκά Μαθήματα από τον Σάτυα Σάι Μπάμπα

Θεϊκά Μαθήματα από τον Σάτυα Σάι Μπάμπα

Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της, η Νταϊάνα Μπάσκιν μοιράζεται νέες εμπειρίες, που καλύπτουν μια περίοδο τεσσάρων δεκαετιών. Ταυτόχρονα, μας μεταφέρει τις πνευματικές αλήθειες που συνειδητοποίησε μέσα από αυτές τις εμπειρίες, και περιγράφει τα θεϊκά μαθήματα που τη βοήθησαν να εξελιχθεί πνευματικά.   

Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκ. Σελίδες 250. Τιμή 9 €Ζώντας με τον Σάι

Ζώντας με τον Σάι

Το βιβλίο εκθέτει με λεπτομέρεια τις εμπειρίες δεκαοκτώ σπουδαστών και δασκάλων / καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων Σάτυα Σάι, από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο. Παρόλο που δεν αποτελούν παρά ένα μικρό δείγμα, μας δίνουν μια ιδέα για το ποιος είναι ο Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, ποια είναι τα ιδεώδη που πρεσβεύει και ποιος ήταν και είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο τα μεταδίδει. 

Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκ. Σελίδες: 300. Τιμή: 9 €ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ

Μια αφήγηση των εμπειριών που είχε η Ράνι Σουμπραμάνιαν με τον Σάτυα Σάι Μπάμπα στο γεμάτο προκλήσεις, αλλά και τόσα ευεργετήματα πνευματικό μονοπάτι της ζωής της. Τον Σάι Μπάμπα τον συνάντησε για πρώτη φορά το 1950, όταν Εκείνος ήταν μόλις 24 ετών! Ο Μπάμπα τη δέχτηκε με αγάπη και έγινε από τότε ο πνευματικός της Διδάσκαλος.  Διαστάσεις 21Χ14 εκ. Σελίδες 140. Τιμή 5€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

Σ` αυτό το βιβλίο ο Δρ. Αρτ-Ονγκ Τσουμσάι, επιστήμονας, ερευνητής, δάσκαλος και αληθινός ανθρωπιστής, περιγράφει μια εκπαιδευτική μέθοδο. Η Εκπαίδευση Σάτυα Σάι στις Ανθρώπινες Αξίες στοχεύει να εξασφαλίσει στα παιδιά μας ένα στέρεο υπόβαθρο αξιών και ιδανικών, ώστε να τα κάνει ολοκληρωμένα και ευτυχισμένα άτομα τα ίδια και παράλληλα ικανά να προσφέρουν στην οικογένειά τους και στην κοινωνία.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 88. Τιμή: 5 ευρώ.
Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το δεύτερο βιβλίο με θέμα την Εκπαίδευση στις Ανθρώπινες Αξίες. Η μέθοδος αυτή σκοπεύει στην ανθρώπινη ολοκλήρωση και εφαρμόζεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σε όλες τις ηπείρους του κόσμου. Παρουσιάζονται διάφορες προτάσεις για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που θέτουν ως σκοπό να καλλιεργήσουν το χαρακτήρα των παιδιών και να τα οδηγήσουν σε μια αρμονική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της ανθρώπινης φύσης τους.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 90. Τιμή: 5 ευρώ.
ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

Τέταρτη Έκδοση, Βελτιωμένη.

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από τον ψυχίατρο Δρ. Σάμουελ Σάντβαϊς, ο οποίος εξιστορεί τις προσωπικές του εμπειρίες με τον Σάι Μπάμπα και τη βαθιά αλλαγή που υπέστη από την επαφή μαζί του και από τη διδασκαλία του.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 348. Τιμή: 10 ευρώ.
Ο ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ (MY BABA AND I)

Ο ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ (MY BABA AND I)

Το βιβλίο αυτό είναι μια αφήγηση της προσωπικής σχέσης και των εμπειριών του συγγραφέα Δρ. Τζον Χίσλοπ με τον Σάι Μπάμπα, συμπληρούμενη από αποστάγματα της διδασκαλίας του Σάι Μπάμπα. Περιέχει απίσης μια ανεκτίμητη όσο και σπάνια συλλογή από διαλόγους του Σάι Μπάμπα με τον Χίσλοπ καθώς και γράμματα του ιδίου του Μπάμπα.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 440. Τιμή 10 ευρώ.
ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Μέσα σε λίγες σελίδες ο αναγνώστης ενημερώνεται για τον Σάτυα Σάι Μπάμπα, τη διδασκαλία, το έργο του, τον Διεθνή και τον Ελληνικό Οργανισμό Σάτυα Σάι. Κείμενο στην Ελληνική και στην Αγγλική. Περιλαμβάνεται το dvd με τίτλο «Το έργο του», διάρκειας 15`.

 Σελίδες 23. Τιμή: 5 ευρώ
ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ SAI BABA

ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ SAI BABA

Στο μονοπάτι της πνευματικής του αναζήτησης, ένας καθολικός ιερέας συναντά ένα φωτισμένο και εκπληκτικό ον: τον Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, τον Ινδό πνευματικό Δάσκαλο που ζει στο Πουτταπάρτι. Όπως και ο Ιησούς, ο Σάι Μπάμπα κάνει θαύματα, γνωρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον για κάθε τι που υπάρχει. Πάνω απ` όλα όμως, αυτό το ον ακτινοβολεί μια γαλήνη και μια αρμονία που δεν είναι αυτής της γης. Μέσα από το χρονικό αυτής της συνάντησης, ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, Don Mario Mazzoleni, αφηγείται την πορεία και την πρόοδο της πνευματικής του αναζήτησης, που αρχίζει από μια εσώτερη, ακατανίκητη ανάγκη να αποδεσμευτεί από το δόγμα και την προκατάληψη...Σελίδες 356. Τιμή 10 ευρώ.
ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ : Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Σ’ αυτό το βιβλίο ο Ν. Καστούρι περιγράφει με πολλή αγάπη τα παιδικά και νεανικά χρόνια του Σάι Μπάμπα και τα ιστορικά γεγονότα που συνοδεύουν τον τόπο της γέννησής του και την ιστορία της οικογένειάς του. Περιγράφει το ξεκίνημα της αποστολής του και πώς από μικρός έγινε ο οδηγός και ο πνευματικός αναμορφωτής του κοινωνικού του περίγυρου.Διαστάσεις 21Χ14. Σελίδες 272. Τιμή: 7 ευρώ.
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΡΙ ΣΑΤΥΑ ΣΑΪ ΜΠΑΜΠΑ

Αυτό το βιβλίο είναι υπέροχα γραμμένο από το γνωστό ακαδημαϊκό Δρ. Βίναγιακ Γκόκακ, ο οποίος σκιαγραφεί με ανεπανάληπτο τρόπο το πορτραίτο της προσωπικότητας του Σάι Μπάμπα και την ουσία της διδασκαλίας του.Σελίδες 80. Διαστάσεις 14Χ11. Τιμή: 5 ευρώ.
ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ - EXPERIENCES OF LOVE

ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ - EXPERIENCES OF LOVE

Στο βιβλίο αυτό η συγγραφέας Φανή Πίτσου - Αλιβιζάτου περιγράφει το πώς βίωσε την Παρουσία του Σρί Σάτυα Σάι Μπάμπα. Γραμμένο και στα ελληνικά και στα αγγλικά.Μέγεθος 20,8 Χ 14 εκ. Σελίδες 193. Τιμή 5 €.
ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ - ΤΟΜΟΣ Β΄ (SATYAM SIVAM SUNDARAM - VOL. II)

ΣΑΤΥΑΜ ΣΙΒΑΜ ΣΟΥΝΤΑΡΑΜ - ΤΟΜΟΣ Β΄ (SATYAM SIVAM SUNDARAM - VOL. II)

Στο βιβλίο αυτό ο καθηγητής Ναρασίμχα Καστούρι αφηγείται τη ζωή του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα από το 1962 έως το 1968, όταν δηλ. ήταν ηλικίας από 36 έως 42 ετών. Όπως είχε πει ο Μπάμπα, τα 16 χρόνια από το 1958 έως το 1974 είναι η περίοδος της ζωής του που σχετίζεται κυρίως με τη Διδασκαλία. Η περίοδος αυτή εγκαινιάστηκε το 1958 με την κυκλοφορία του περιοδικού Αιώνιος Ηνίοχος (Σανάτανα Σάρατι) και συνεχίστηκε με ταξίδια σε όλη την Ινδία για τη διάδοση της Διδασκαλίας του, μέσα από ομιλίες και την ίδρυση πνευματικών Οργανισμών.Μέγεθος 14 Χ 21 εκ. Σελίδες 300. Τιμή 9 €.
ΕΣΒΑΡΑΜΜΑ – Η ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ (ESWARAMMA – THE CHOSEN MOTHER)

ΕΣΒΑΡΑΜΜΑ – Η ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ (ESWARAMMA – THE CHOSEN MOTHER)

Η μητέρα που επέλεξε ο Σάι Μπάμπα ήταν η Εσβαράμμα, μια φτωχή, μεσόκοπη νοικοκοιρά, μια τρυφερή, ευσεβής και τελείως αγράμματη χωρική. Είχε γεννήσει επτά παιδιά, από τα οποία μόνον τα τρία επέζησαν μετά την εφηβεία. Αυτό το βιβλίο αποτίει έναν ταπεινό φόρο τιμής στη βαριά ευθύνη που επωμίστηκε η Εσβαράμμα, καθώς και στο ακλόνητο θάρρος με το οποίο έπαιξε το ρόλο της, αντιμετωπίζοντας την ιστορική αυτή πρόκληση.» Στο βιβλίο αυτό ο Ν. Καστούρι σκιαγραφεί με αγάπη και σεβασμό την προσωπικότητα της μητέρας του Σάτυα Σάι Μπάμπα, Εσβαράμμα.Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 8 ευρώ.
ΘΕΪΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ (DIVINE MEMORIES)

ΘΕΪΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ (DIVINE MEMORIES)

Το βιβλίο αυτό είναι η εξιστόρηση της γνωριμίας της συγγραφέως Νταϊάν Μπάσκιν με τον Σάι Μπάμπα και της ζωής που έζησε κοντά του. Η Νταϊάν Μπάσκιν ακολούθησε τη μητέρα της στην Ινδία για να γνωρίσει έναν γκουρού, τον οποίο εκείνη θεωρούσε ως τον δάσκαλο των δασκάλων. Ο Σάι Μπάμπα έγινε δάσκαλος και πνευματικός οδηγός της Νταϊάν Μπάσκιν, που έζησε κοντά του πολλά χρόνια μαζί με την οικογένειά της. Η εξιστόρηση των εμπειριών της είναι απόρροια της μεγάλης επιθυμίας της να μοιραστεί με άλλους την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που νιώθει γι’ αυτόν.Διαστάσεις 21Χ14. Τιμή: 10 ευρώ