Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Σεμινάριο εξάσκησης της Όρασης

Σάι Πρέμα, Μαρκόπουλο Αττικής, 24 - 28 Μαΐου 2018

Βελτίωσε την όρασή σου με φυσικό τρόπο ασκώντας τα μάτια

Έχεις την δυνατότητα να απαλλαγείς από τα γυαλιά σου και να βελτιώσεις τα προβλήματα όρασής σου όπως την πρεσβυωπία, την μυωπία, τον αστιγματισμό και την φωτοευαισθησία με ασκήσεις των ματιών.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ακατάλληλη διαχείριση του στρες θεωρείται ως η κύρια αιτία πολλών παθήσεων που μαστίζουν την σύγχρονη ανθρωπότητα. Τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ και της Γερμανίας φοράει σήμερα γυαλιά οράσεως και φακούς επαφής. Στην Σιγκαπούρη ήδη το 90% των νέων 18 ετών είναι μύωπες. Φαίνεται ότι η καλή όραση δεν είναι πια κάτι το φυσιολογικό! Στις Ρωσικές χώρες μόνο ένα μικρό ποσοστό φοράει γυαλιά οράσεως γιατί συνηθίζεται να κάνουν ασκήσεις των ματιών.

Ο σκοπός του Σεμιναρίου εξάσκησης της Όρασης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν ασκήσεις των ματιών με ένα ήπιο τρόπο και με κάθε σεβασμό στους φυσικούς περιορισμούς και τις συνθήκες υγείας του σώματός τους. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει, με ότι πρόβλημα έχει στα μάτια, καθώς προβλέπονται πολλές διαφορετικές ασκήσεις με διαφορετικούς στόχους. Συγχρόνως θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα 5 Κοshas (5 σώματα), τα οποία θα είναι η βάση για όλες τις συνεδρίες καθώς δεν είναι μόνο μια φυσική αλλά και ενεργειακή εξάσκηση.

Οι ασκήσεις των ματιών δεν βελτιώνουν μόνο την όραση αλλά ασκούν επίσης το τρίτο μας μάτι, δυναμώνουν την υγεία, μας διατηρούν νέους και πιο ευέλικτους και βελτιώνουν την ικανότητά μας να διαλογιστούμε και να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας.

Σας προσκαλούμε όλους να ζήσετε την εμπειρία του Σεμιναρίου Όρασης, με σκοπό την αγάπη, την αποδοχή και την θεραπεία για το σώμα και το νου.

Ημέρα άφιξης θα είναι η Πέμπτη 24 Μαΐου και ημέρα αναχὠρησης η Δευτέρα 28 Μαΐου.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

06:30 Πρωϊνή προσευχή, λατρευτικό τραγούδι

07:15 Ασκήσεις όρασης και χαλάρωση σώματος με Yoga

09:15 Πρωϊνό

10:00 Ασκήσεις όρασης

10:45 Κολύμπι

13:00 Γεύμα και ξεκούραση

16:00 Ασκήσεις όρασης, ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμός

19:15 Δείπνο

20:30 Ασκήσεις όρασης (20 λεπτά) και λατρευτικό τραγούδι

Το κόστος διαμονής και όλων των γευμάτων είναι 100 ευρώ (δυνατότητα μείωσης αν είναι ανάγκη). Το κόστος του σεμιναρίου θα καταβληθεί κατά την άφιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επικοινωνείστε με:

 

Mάνος Καρακώστας

Τηλέφωνο: +30 6942 846040

E-mail: spmanos@otenet.gr

 

Kirsten Koschig

Τηλέφωνο : +49 176 234 607 53

E-mail: kkoschighp@gmx.de

 

 

 

 

 

Με αγάπη,

εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Μάνος Καρακώστας

Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι