Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Τιμητική διάκριση στον ΕΛΛΟΣΣΑΪ από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

πλακέταΣτις 12 Ιανουαρίου 2018  απονεμήθηκε στον Ελληνικό Οργανισμό Σάτυα Σάι τιμητική πλακέτα από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, για την ανιδιοτελή υπηρεσία που προσφέρουν τα μέλη του, κυρίως στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής, στην Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, και στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας.

Μαζί με τον ΕΛΛΟΣΣΑΪ βραβεύτηκαν και άλλοι σύλλογοι. Στην πλειονότητά τους πολυμελείς, με ισχυρούς χορηγούς και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, όπως ανακαίνιση πτερύγων ιδρυμάτων, δημιουργία αιθουσών αναψυχής, παιδικών χαρών, κ.α. 

Εκ μέρους του Οργανισμού, η κ. Μαρία Φιλιππάκου-Σοφικίτη ευχαρίστησε το ΚΚΠΠΑ για τη βράβευση και είπε τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε.

Όλοι οι εθελοντές μας έχουν ένα κοινό στόχο, να υπηρετούν, να τιμούν, να αγαπούν και να σέβονται όλες τις υπάρξεις. Είναι καθήκον τους να συντρέχουν και να συμπονούν τους αναξιοπαθούντες και τους έχοντες ανάγκη ανεξάρτητα από θρησκεία, φυλή ή χρώμα. Η σημαντικότερη δραστηριότητα κάθε εθελοντή μας είναι η υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια ότι ο Θεός μας έχει δώσει αυτό το σώμα για να υπηρετούμε τους άλλους. Είναι χαρά μας που μπορούμε να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες που σκοπό έχουν να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο.

Εκ μέρους όλων μας σας ευχαριστούμε πολύ.»

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή. Την ώρα της παράδοσης της πλακέτας η υπεύθυνη της Πρόνοιας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους συλλόγους για τις γιορτές που κάνει ο ΕΛΛΟΣΣΑΪ στα ιδρύματα, επισημαίνοντας ότι είναι πηγή χαράς για όλους τους τροφίμους και γι’ αυτό τις περιμένουν με λαχτάρα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

                                                                           Από το ΔΣ του ΕΛΛΟΣΣΑΪ

 

βραύβευση2