Ελληνικός Οργανισμός Σάτυα Σάι
Ζώνη 6, Νότια Ευρώπη, Περιοχή 6.2

Απονομή του Βραβείου της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στον Υπεύθυνο Νέων του Οργανισμού Σάτυα Σάι

DevieshΟ Διεθνής Οργανισμός Σάτυα Σάι συγχαίρει τον κ. Deviesh Tankaria για την απονομή του βραβείου της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (British Empire Award) στην πρωτοχρωνιάτικη τελετή απονομής του 2018 από την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα, για τις εθελοντικές του υπηρεσίες ως Συντονιστής των Νέων Ενηλίκων του Διεθνούς Οργανισμού Σάτυα Σάι.

Αυτό το βραβείο δίνεται με την εισήγηση του Βρετανού Πρωθυπουργού στη Βασίλισσα.

Η αναγνώριση ανακοινώθηκε επίσημα από το Παλάτι του Αγίου Ιακώβου, στο Λονδίνο, στη βασιλική εφημερίδα, The London Gazette.

Ο Διεθνής Οργανισμός Σάτυα Σάι ασχολείται με πολλά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και των δραστηριοτήτων προσφοράς κοινωνικής υπηρεσίας, και έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με το όνομα «Προστατέψτε τον Πλανήτη» (Serve the Planet). Ο Deviesh, με τη βοήθεια ταλαντούχων και αφοσιωμένων νέων ενηλίκων σε όλο τον κόσμο, συντονίζει ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό πρόγραμμα για την ενθάρρυνση της προστασίας, της διατήρησης και της δημιουργίας ενός βιώσιμου κόσμου για το αύριο. Επιπλέον, αυτός και η ομάδα του συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα προγράμματα του Οργανισμού Σάτυα Σάι.